Ha délben eszek egy Loranxilt, este 8-kor ihatok alkoholt?
Ez sajnos nem fluoxetin, vagy fluvoxamin tartalmú gyógyszer, szóval jobb, ha nem, elég "szép hossú lista van, hogy mit okoz a lorazepám, és az alkohol együtt.
"Az alkohol és a lorazepám keverésének mellékhatásai lehetnek
Szédülés
Lomha
Álmosság
Légszomj
Viszketés
Csalánkiütés
Szívdobogás
Légzési depresszió
Szívroham
Kóma
Görcsrohamok
Halál"
Nem. Minimum 12, de inkább 16 óra után ihatsz alkoholt, és ez minden hassonló gyógyszerre igaz.
Ha inni akarsz, akkor aznap hagy ki ezt a gyógyszert.
Gondolom szilveszter niatt kérdezed.
Magát a gyógyszert pedig minnél előbb hagyd el.
Kerdezo, latom ismet kitetted a kerdest, annak ellenre, hogy tisztan levezettem miert hogyan.
Ezt reszletesen kifejtettem, szakszeruen. Miert irtad ki a kerdest megint ha megkerdezhetem?
A 2-es felsorolt egy betegtajekoztatot random mellekhatasokkal
A 3-mas alaptalanul 12 meg 16 orazik - ha meg nem akkor irja le tudomanyosan, hogy miert 12 meg 16 ora - es azt irja, hagyd el a gyogyszer annak tudata nelkul, hogy kapod valamiert - a szived (szorongas) miatt.
Nem tudom miert kellett kiirni megint a kerdest, nem is toroltek. Leirtam, hogy egy gyogyszert mi befolyasolja.
Aki nem tud errol itt a link: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__125..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!