Minek a tünete lehet a gyakori erős orrvérzés?
Barátomnak pár hete kezdődött. kb 2 naponta erősen elkezd vérezni az orra. Voltunk sürgősségin, megvizsgálták, vér vétel, röntgen stb... várjuk az eredményeket de engem nagyon aggaszt mert fogalmam sincs mi lehet az ok. Próbáltam utána olvasgatni de mindenűt csak a magas vérnyomást meg a stresszt írják.
Valami tipp?
Nem ijesztgetés képp de előjele lehet 1 agyvérzésnek is.
Ha azt akarja h szexelj vele. akk menj bele. csináld amit mond mert lehet nem sokáig lesz veled.
18/F
Az előző válaszolót ne vedd figyelembe.
Nekem is volt ilyen, nagyon sokszor, egy ér az orrban megvan gyengülve, nekem ezt egyszerűen elégették és azóta semmi bajom. Egyébként amit az előző válaszadó írt, hogy agyvérzést okozhat pont hogy fordítva igaz, mert a férfiaknál ez "megelőzi" az agyvérzést, mert kitud ürülni a vér.(ugye a nőknél máshogy ürül a vér, férfiaknál sehogy)
De van egy érerősítő gyógyszer is, a nevét nem tudom, majd megkersem.:)
Egyik volt osztálytársamnak vérzett sokat az orra. Neki is az eret égették.
Amúgy mostanában nekem is gyakran vérzik az orrom. Kb 3-4 éve vérzett sokat, azóta csak ritkán, szinte soha. És most kb 1-2 hete megint...:S
Agyvérzés okai lehetnek,bármilyen eredetű májbetegség,súlyos vesebetgség is lehet,ugyanakkor a vérképzőszervi betegségek első jele is lehet.
Az orrsövényen lévő jóindulatú érdaganat is gyakran okoz vérzést. Az orr- és orrmelléküregek jó- és rosszindulatú daganatai szintén okozhatnak orrvérzést.
Sztem azért érdemes lenne megmutatni orvosnak is egyszer!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!