Miért nem kell soha finganom?
A családomat viszonylag gyakran hallom, a páromat akivel egész nap együtt vagyok, őt pedig mindennap.
Nekem valahogy sosem kell és nem tudom miért.
Max akkor ha nagy wc-n vagyok, de sokszor akkor sem kell.
Ez mitől van?
Igazabol nem igaz, hogy a fingas a mindennapokhoz tartozo elkerulhetetlen dolog. A laktozt rengetegen nem birjak, de a sok edesseg is erjed, rohad a belekben. Vagy tul sok hus. Aztan szekrekedos emberek nem uritik a beluk, gazok keletkeznek. Sokan meg stressz vagy ehseg utani falas miatt sok levegot nyelnek, es szagtalan se jo sok levego van bennuk.
Gratulalok, ez jo jel.
Valóban nem étkezem kifejezetten egészségtelenül, de olyan hú de jól sem.
Pl húst mindennap eszek, szeretem a zsíros kajákat meg a tejet, tejtermékeket is.
Talán annyi pozitívum van az étrendemben, hogy viszonylag gyakran eszem zöldséget, gyümölcsöt és nem eszem cukros dolgokat, sem üdítőt, csokit is max hetente vagy kéthetente.
4# A párom megjegyezné, ha így lenne, ő hamarabb kel és később fekszik, mint én. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!