Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lesz heroinista egy...

Mitől lesz heroinista egy csecsemő?

Figyelt kérdés
Szóval azt tudom odáig, hogy az anyja/apja heroinista. Az újszülött ilyenkor igényli az anyagot, vagy csak azért hívják így, mert a szülő használta?
2010. okt. 21. 17:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

17.37 es

ha nem értesz hozzá ne szólj hozzá hülyeségeket!

igen, adni kell neki, különben nem hagyja abba a sírást, és szenved, és csak attól nyugszik meg. Dokomentumfilmben volt

2010. okt. 21. 17:49
 12/16 egy szabadkőműves válasza:
100%
Kezelés: folyamatosan egyre kisebb dózist kell kapnia, pont úgy mint a felnőtt függőknek az elvonóban.
2010. okt. 21. 17:56
 13/16 anonim válasza:
Metadont kapnak, mint azoknak akik elvonókúrán vannak
2010. dec. 7. 02:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyet akartok látni(illetve babát nem fogtok abban,hanem egy olyan-egyébként-leszbikus-nőnek a gyerekét megnézhetitek,akit úgy szültek meg,hogy az anya egész terhessége alatt heroint lőtt,egy házibuliban lett terhes,persze az apa kilétéről fogalma sincsen,a fiú neve Jake(San Francisco utcáin vették fel ezt a dokumentumfilmet,Californiában,az Usa-ban.)Jake ma 34 éves lenne(a filmben 21 éves volt,1995-98-ig forgatták a filmet),ha nem halt volna meg heroin túladagolásban egy kapualjban.Apját nem ismerhette ugye,hisz az anya sem ismerte.Aki tud angolul,annak ajánlom,hogy nézze meg,szerintem itt tilos kiírni mert reklámozásnak minősül,aztán még kizárnak,de a kiejtése ez a videómegosztó portálnak: jutyúb,remélem értitek)és a címe a dokumentumfilmnek: The Dark End of the Street.

Így írjátok be: The dark end of the street part 1.

Akkor kiadja az első részét,aztán ugyanezt beírva,csak 'part 2' aztán 'part 3' .....egészen 'part 8'-ig.Ott már igazán látványos a fizikai és mentális leépülése a heroinfüggőknek.Elég brutális,és csak erős idegzetűek nézzék,akik nem lesznek rosszul a tű és használatának a látványától.Eltértem a témától kissé,de Jake miatt írtam ezt le.Tehát ő is egy ilyen heroin függő csecsemő volt.Így született,így halt meg 34 éves korában.

2011. szept. 20. 10:57
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan linkelhetsz, naponta több ezer youtubos és más link megy ki, nem törlik őket, kivéve ha spam és valaki bejelenti.
2011. szept. 22. 20:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

20:05-ösnek:

köszi az infót,nem mertem linkelni ilyet,mert gondoltam,ha reklámnak számítják,szépen kitesznek innen.Láttam itt sok youtube-os linket,de azt gondoltam,hogy őket már kirakták innen,de ezek szerint nem:)Köszi!

2011. szept. 23. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!