Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit jelent a "kórházi hulladék...

Mit jelent a "kórházi hulladék" egy temetőben?

Figyelt kérdés
Nyilván sejtem,de a kőbányai Új köztemető térképén van egy hely,egy temetőrész,ahova ez van írva, külön jelzi a helyet. Mit temettek oda vagy mit jelenthet?
2023. dec. 13. 22:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Illetve erre nyilván senki sem tudhatja a választ,de ezt miért akarják ennyire tudatni, miért jelzi külön a térkép? Szerintem a térképen nevezetességek, egykori híres,neves emberek sírját jelezze egy térkép,ne ezt az akármi helyet.
2023. dec. 13. 22:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mert kioperált, stb. szervekről van szó. Pl.

Sehova máshova nem temethető emberi maradvány, csak temetőbe. Van, amit elhamvasztanak.

2023. dec. 13. 22:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csak tipp: esetleg az amputált testrészeket, eltávolított szerveket akármiket elhamvasztják és oda temetik a hamvakat. De csak agyalás, nem tudom.
2023. dec. 13. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A térkép tájékoztató, és nem turista útmutató.

Nyilván hatóságilag kijelölt hely, amit a szállítóknak pontosan tudniuk kell.

5/10 anonim ***** válasza:
56%
Csak remelni merem, nem magzatok.
 6/10 anonim ***** válasza:

[link]

Például.

2023. dec. 13. 22:16
 7/10 anonim ***** válasza:

Na!

Van, ahol ezt a témát krimi lengi körül.

[link]

2023. dec. 13. 22:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Itt a másik.

[link]

2023. dec. 13. 22:23
 9/10 anonim ***** válasza:

5-ös!

[link]

2023. dec. 13. 22:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat, mentek a zöldek. Arra egyébként nem is gondoltam, hogy azért van jelölve, hogy a szállítók oda találjanak, bár szerintem csak mondanák nekik. Közben olvastam valamelyik oldalon (meg nem mondom melyik), hogy ott valóban szervek, amputált testrészek,valamint kísérleti állatok tetemei kerültek elföldelésre, hogy magzatokat temettek e el oda, nem tudok,de sajnos ki tudja.
2023. dec. 15. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!