Nagyon félek a szuritól, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Holnap kapni fogok és rettegek tőle. Tényleg volt már olyanban részem, hogy a fájdalmát még mindig érzem ha rágondolok2023. dec. 11. 19:40
1/10 anonim válasza:
Mire fogod kapni? Valamelyik injekció jobban fáj, valamelyik kevésbé. Amúgy sajnos nem tudsz mit tenni, elmész, túlleszel rajta. Semmiképp ne nézz oda, mikor kapod.
2/10 anonim válasza:
A 4 éves fiam még nem tud írni, úgyhogy ezt a kérdést biztos nem ő írta… te mennyi vagy, hogy egy szuritól rettegsz?
3/10 anonim válasza:
Lehet kistini, akkor kapnak. Ez van, Magyarorszàg, kötelező :/
4/10 A kérdező kommentje:
A 4 éves fiad még ezek szerint nem kapott olyat mind én:)
2023. dec. 11. 20:29
5/10 anonim válasza:
Ismerek felnőtt embereket is, akik félnek tőle, az egyik konkrétan elájul, ha meglát egy injekciós tűt. Mindenkinek van valamilyen fóbiája. Valaki a magasságtól fél, valaki a bezártságtól, valaki a tűtől. Én pl a pókoktól. Nem korfüggő.
Kérdező: én sem szeretem a tűt, gyerekkoromban konkrétan hisztiztem tőle. Nálam pl sokat segít, ha nem nézek oda. Pl ha karba adják, akkor leülök, odatartom a karom és elfordítom a fejem a másik irányba. Gondolj arra, h csak néhány másodperc az egész, de fontos védelmet ad!
6/10 A kérdező kommentje:
#5 teljes mértékben egyet értek veled és köszönöm az értelmes válaszokat
Kivéve a 2-es
2023. dec. 11. 21:25
7/10 anonim válasza:
Általában lehet kérni lidokain sprayt, jó fej dokik adnak is.
8/10 anonim válasza:
Kismamaként már 8 hónapja minden reggel szúrom saját magam vérhigítóval. 3 év alatt annyi vért vettek tőlem, hogy számon tartani sem tudom. Szerintem ennél nagyobb bajod sose legyen az életben, túl fogod élni!
9/10 anonim válasza:
Nem értem, miért kell letámadni a kérdezőt....remélem az ilyen hozzászólok tisztában vannak a fóbia és a trauma szó jelentésével. Igen ,mindenkitől vettek már vért ....tőlem is egyszer nagyon szarul és egészen 3-4 évvel ezelőtti nem is tudtam túl lépni ezen , mert egy gyerekkori traumához kötöttem. Mai napig nem tudok oda nézni ha leveszeik de legalább már nem parázok tőle....
10/10 A kérdező kommentje:
9-es ma túlestem rajta, meglepően nem annyira fájt. Velem az a baj, hogy mindig nézem, amikor készítette a tűt akkor is néztem. Belém szúrta, és meglepődtem mert nagyobb fájdalomra számítottam. Viszont most eléggé fáj sajnos
2023. dec. 12. 22:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!