Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valaki elájul az azt...

Ha valaki elájul az azt jelenti, hogy onnantól gyakrabban és könnyebben elájulhat?

Figyelt kérdés
2023. dec. 9. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem...
2023. dec. 9. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. De van, aki hajlamosabb rá. A férjemről például sosem gondoltam volna, hogy ájulós, amíg nem volt egy balesete, ahol a mentő fele jövet összeesett. Azóta ha bármilyen nagyobb sokk éri, ilyen volt pl. a nagypapája elvesztése, van, hogy ájulás közelébe kerül.
2023. dec. 9. 21:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Én múlt hét csütörtökön reggel ájultam el, de azóta folyamatosan félek, hogy nehogy megint előforduljon.
2023. dec. 9. 23:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyan értelemben igen, hogy ha ez lelkileg megvisel akkor kiválthat olyan reakciókat amik ájuláshoz vezethetnek. Pl egyszer elájulsz aztán utána képes vagy erre úgy rákattanni, hogy magadnak rosszul létet generálsz vele. De kizárólag orvosilag (mármint ha a lelki-mentális részt kizárjuk) akkor maximum abban az esetben ha valakinek kialakul egy olyan betegség aminek ez velejárója.
2023. dec. 9. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!