A Flector Rapid nagyon erős fájdalomcsillapító?
Milyen gyakran lehet használni?
Rá lehet-e szokni@
Hosszútávú mellékhatást tapasztalt-e valaki?
Fene a lusta fajtádat! [link]
A sima diklofenák tartalmú vény nélkül kapható bogyók 25 mg-osak, ez a duplája + por, gyorsabban felszívódik, elég erős.
Akut, főleg gyulladásos betegségek rövid távú kezelésére alkalmazzák, amikor a gyors hatás különösen fontos. A Flector Rapid alkalmazása ajánlott migrén roham gyors, hatékony kezelésére. A Flector Rapid szedése javasolt a sérüléseket követő fájdalmas gyulladások (pl. ficamok) esetén; fogorvosi és ortopédiai beavatkozásokat követő fájdalmak esetén; nyaki és háti fájdalmak, lágyrészek reumatizmusa esetén; különböző fertőzéses megbetegedések, különösen a fül, az orr és a gége gyulladásos megbetegedéseiben, valamint fájdalmas menstruáció során.
3. Hogyan kell alkalmazni a Flector Rapidot?
Ezt a gyógyszert kizárólag az orvos által előírt adagban és ideig alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
Az alkalmazás módja
A tasak tartalmát szórja egy üres pohárba és oldja fel kevés vízzel.
A kezelés időtartama
A kezelés időtartamát az orvos határozza meg.
Szokásos ajánlott adagja napi 1-3 tasak.
Enyhébb esetekben általában elég naponta 1-2 tasak.
A maximális adag 4 tasak naponta.
A terápiát az első tünetek fellépésekor kell elkezdeni és a tüneteknek megfelelően néhány napig, maximum egy hétig kell folytatni.
A Flectort én inkább porban szedtem és bármilyen fájdalomra és bármilyen erősre is vettem be nagyon gyorsan hatott és sokáig is tartott a hatása.
Volt olyan foggyulladásom, hogy 3 adag Lidocainnal se bírta a fogorvos le érzésteleníteni és még ezt a fájdalmat is elmulasztotta nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!