Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez pontosan melyik betegség?...

Ez pontosan melyik betegség? (59/F)

Figyelt kérdés

A tünet, hogy mindig alvás, fekvés után az alsó részen nagyon éles fájdalmam van a bal oldalon a gerincem mellett. Pár perc mozgatás, napi rutin kezdése és elmúlik, de nagyon nehezen indul a nap így. Az ágyat már cseréltem, most igen drága gyógymatracom van, illetve vándoroltam a lakásban más fekvőhelyre, ugyanaz. Már próbáltam térdpárnát alváskor, semmi.

Ez az isiász? Vagy gerincsérv? Mintha egy kés állna benne, olyan. Ez így fog maradni? Vagy valami gyógymód, vagy csak orvos, műtét? Fizikai munkát végzek egy malomban, nagyon zavar a fájdalom.

2023. dec. 1. 13:01
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Igen drága gyógymatrac előtt mindenképp orvos meglátogatása lett volna javasolt. De még most is.
2023. dec. 1. 13:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Gyulladás, lehet csont kinövés
2023. dec. 1. 13:38
 3/4 anonim ***** válasza:

" Fizikai munkát végzek egy malomban, nagyon zavar a fájdalom."

Röntgenre menj el ne dolgozz most !

2023. dec. 1. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Kezd lejárni a "garancia ".
2023. dec. 1. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!