Cérnagiliszta! Hogy fertőzöm magam mindig vissza?!
Figyelt kérdés
Még a nyáron elkaptam ovis lányomtól a cérnagilisztát. Vermoxot kaptunk rá, és neki el is múlt. Úgy tűnt, nekem is, mert nem találtam a székletemben több kukacot (azóta sem!). Viszont múlt héten egy viszketés után találtam a tisztasági betétemen egy elpusztult undormányt (majdnem behánytam magamtól), ma meg megint kettőt! A székletemben nyomuk sincs, a lányomnál sem. Hogy fertőztem vissza magam, ha ő nem? Mindent fertőtlenítettem, mostam heteken át. Állatunk nincs.2010. okt. 20. 21:17
2/7 A kérdező kommentje:
Előtt nem, miért?
2010. okt. 20. 21:23
3/7 anonim válasza:
Hát mert mindenféle kézzel odanyúlsz magadnak, amikor kitörlöd a fenekedet. Előtte fontosabb, mint utána.
4/7 anonim válasza:
Férgeket jellemzően másik élőlénytől kap el az ember. Féregteleníts egyszerre mindenkit, akivel találkozol, mert valamelyikük lesz a forrás (akit valszeg meg ti fertőztetek meg).
5/7 A kérdező kommentje:
Csakhogy a cérnagiliszta petéje nem a végbélen át kerül be. Ott jön ki, és elvileg visszajuttatom szájon át, de hogy miként, nem fér a fejembe. O_O
2010. okt. 20. 21:27
6/7 A kérdező kommentje:
Senkivel nem érintkezem fizikailag a családomon kívül és mindegyikünk Vermox-kezelést kapott. Egyikünk székletében sincs giliszta, állandóan figyelem. Már frászt kapok, hogy mikor kezdek el viszketni. Megint csinálok egy kúrát, de... nem értem. Biztos abnormális vagyok. o_o"
2010. okt. 20. 21:29
7/7 anonim válasza:
Egy ismerősömnek ezen a budapesti számon oldották meg a hasonló problémáját: 2040606
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!