Ast 232, crp 6 - az orvosom jól megijesztett. ez tényleg olyan nagy baj, vagy csak a dokim túl fiatal, ezért túlspirázza?
"vagy csak a dokim túl fiatal"
Xddddddddddd
És amugy van valami tüneted?
Nem olyan magas eza szám
kb 5-600 felett van az hogy jajaj van:)
3. köszönöm az értelmes segítő választ!!!
2. nem leszarom dokit, hanem aki a két véglet között áll. egy torokgyulladás után pl hónapokig magasabbak lehetnek ezek az értékek, és mint jól sejtettem ez nem az a kategória, ahol műtétekről kell beszélni. mert ez a másik véglet. szerintem te is olyan dokit szeretnék aki nem leszarom, de egy picivel magasabb értéknél még nem írja meg a zárójelentésedet.
1. a fiatal dokik még hajlamosak nagyon tankönyviek lenni, nincs rutin.
7. 40 körül. a műtét szó rémisztett meg. picivel magasabb érték és műtét. komolyan??
8. nekem öröm hogy nem te vagy a kezelő orvosom...apenia dolorosa??? leszbikus vagyok drága..... :D
(1. Vagyok) Pontosan ezért röhögtelek körbe. A 40es doki egyébként már bőven nem fiatal, azt hittem egy rezidenst fogtál ki vagy szakorvosjelöltet:D
Egyébként a nagy rutinnal rendelkező orvosok sem csinálnak mindent jól, inkább legyen meg minden szar piti kis vizsgálatod és jöjjön ki negatívra, mint, hogy ne vizsgáljanak ki és valami hosszan elhúzódó, komolyabb bajod legyen.
Egyébként a műtét sem úgy működik, hogy holnap berántanak rá, addig még vagy 60 vizsgálatot megcsinálnak majd, nem értem mitől fosol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!