Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki az aki szintén most full...

Ki az aki szintén most full megfázott, gyertek panasukodni?

Figyelt kérdés
Én is, és dolgoznom kell ma sokáig, gyertek ide panaszkodni, mi fáj?

2023. nov. 30. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi bajom és még szabadságon is vagyok. Csak dicsekedni jöttem, h tök jól érzem magam. XD

Jobbulást mindenkinek!

2023. nov. 30. 13:45
 2/8 A kérdező kommentje:
kösz :D
2023. nov. 30. 13:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Jönnöm kell mert nincs szabadságom ès tp sem opció mert próbaidős vagyok és kell a munka. Nyom a fejem, lehet van làzam is.
2023. nov. 30. 13:53
 4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is jönnöm kell, sajnos akkor is mentem amikor én voltam próbaidős, úgyhogy tudom milyen. Neked még van más tüneted? Jobbulást!
2023. nov. 30. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Több ismerős torokfájás megbetegedések vannak 1-2 hétig köhög mindenki, valamit kiszórtak.ismét
2023. nov. 30. 13:59
 6/8 A kérdező kommentje:
Itt is köhög mindenki!
2023. nov. 30. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm neked is jobbulást kívánok. A nyomott fej meg a láz a tünet. Covid tesztet csinàltam az negatív lett.
2023. nov. 30. 14:10
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
Mostanában sokszor megfázok. Talán nem kellene már a mindennapos horgászatot erőltetni, de teljesen ellazulni csak a vízparton tudok. Most dögrováson vagyok (torokfájás,takony,láz) de ez holnap délelőtt 10-re rendre elmúlik.
2023. dec. 1. 17:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!