Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet magas vérnyomás?

Ariana99 kérdése:

Mitől lehet magas vérnyomás?

Figyelt kérdés
Már 2 honapja folyton össze vissza van hol magas hol nem . Szarul vagyok nagyon és félek. Csináltak EKG vérvétel minden rendbe volt. Fáj a nyakam a fejem zsibbad és a bal mellkas bal honaljam bal karom fáj és szokott zsibbadni illetve bizseregni is. Ez mind lehet magas vérnyomás tól? Vagy esetleg van egy nyirokcsomó gyulladásom duzzanatom a bal honaljamba közel a mellkasomhoz netán az okozhat ilyet? Vagy a nyaki csigolyáim el vannak mozdulva esetleg az? Hormonális problémák? Mennek a vizsgálatok de szerintetek mi lehet? Már 2 honapja és nagyon sok ez így nekem, türelmetlen vagyok és szét stresszelem folyton mert félek hiszen a problémák a fájdalmak amik történnek velem minden nap megvisel.

2023. nov. 27. 12:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem mar volt 150 felet mid a harom. Az orvosnal is vagy 200x voltam magas pulzus es magas vernyomas miatt, az elejen poennak vette, de par honap utan ra jott hogy vert vegyen tolem.. mint kiderult pajzsmirigy alulmukodesem van es jelenleg gyogyszerezek..

20l

2024. febr. 18. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!