Hálapénz.. ( ajándék) A rendelet szerint, most akkor a nővérnek/ asszisztensnek még egy doboz bonbont, vagy szép virágot sem vihetek ? Az orvost meg sem kérdezem..
#2 próbálgasd csak, de téged is leültethetnek érte már csak azért is, h felajánlottad, ugyanis ez már vesztegetés kategória, bűncselekmény.
Egy bonbon simán belefér, azt szabad adni. Orvosnak is.
2
Próbáld csak... Letöltendő börtönbüntetés jár érte!
Én olyanra gondoltam hogy bonbon kávé..
Meg talán valami gyümölcsökből összeállított kis kosár.
Nagyon rendes a háziorvos asszisztense és neki szeretném megköszönni a segítségét.
Csak már olyan rémhíreket hallok.
8/8 részére.
Nem is tudom, mit mondjak....
Sajnos sikerült összeszedni pár betegséget a családon belül is...
Én már nyugdíjas vagyok, de a gyerekeim nagyon sok tb járulékot fizetnek..: ugyanakkor ki se merem mondani, mennyi pénz ment el a magánrendelésekre.
Ha valaki félti a munkahelyét és gondja van, nem mondhatja hogy jóóóó majd kivárom amíg bejutok valahova.
Nem beszélve az állapotáról...: ha valami bajom van - az most van .. nem két három hónap múlva...
Tény és való, hogy nagyon sok (főleg kórházi) orvos hihetetlen összegeket elkért egy műtétért, vagy egy kezelésekért..
Már az sem volt jó..... de ez meg a másik véglet.
Szomorú... ez a fiataloknak is, meg az időseknek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!