Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Alvási bajok? haho

Alvási bajok? haho

Figyelt kérdés
nem tudtam aludni éjszaka egy ideig, úgyhogy felborult a bioritmusom. egy nap kibírtam alvás nélkül, majd akkor éjszaka sikerült. azután pedig megint álmatlan éjszakám volt, de miért? mert hozzá lettem szokva? nem tudtam aludni. tehát ez így megy egymás után.. ha nem tévedek, 4 napja. de javítani szeretnék rajta! ha van valakinek tanácsa, megosztaná?
2023. nov. 24. 04:23
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is gondjaim vannak az alvással mostanság. Valami van a levegőben, majd elmúlik.
2023. nov. 24. 04:45
 2/7 A kérdező kommentje:
én is erre tippeltem. a körülöttem lévőknek sikerül aludniuk, de nekem valahogy nem egészen..
2023. nov. 24. 04:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha sikerül megoldani, szóljatok, nekem már 10 éve nem.
2023. nov. 24. 05:31
 4/7 anonim ***** válasza:
A rendszeres testmozgás sokat tud javítani a helyzeten. Illetve érdemes kipróbálni a melatotnint (lefekvés előtt fél-1 órával bevenni, utána már ne legyen képernyő-idő). Ha hosszútávon fennál a probléma, akkor vizsgáltasd ki magad szerintem (endokrinológusnál indítanék, nekem pajzsmirigy alulműködés csinált ilyet).
2023. nov. 24. 06:01
 5/7 A kérdező kommentje:
pedig mostanában mozgok a legtöbbet. mhm.
2023. nov. 24. 06:08
 6/7 anonim ***** válasza:
59%
insomnia a neve, es orvosi segitseget igenyel (altatok nem megoldas, mert addiktivve tesz minden altato.
2023. nov. 24. 06:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Koverseg is gatolhatja a jo minosegu alvast, mert a nagy pocak nyomja a tudot, ami miatt romlik az oxigenszint, ami miatt romlik az alvas minosege. A fogyas, ha nem segit, akkor szinten orvos (az altato ezen sem fog segiteni)
2023. nov. 24. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!