Masnal is van olyan, hogy hirtelen pozitiv vagy negativ stressz hatasara nem tud pisilni, pedig kell?
Figyelt kérdés
Most nem a szexualis izgalomra gondolok, ami nokent is produkal ilyet.
Arra, mikor valami varatlan telefon, orom, bosszusag, de valami hirtelen izgalom hatasara az ember akar sietve is megy a vecere, es szinte nem tud pisilni, es befeszul, az izmok fajnak belul, es egyszeruen nem megy. Csak kesobb, lassan, nehezen.
A fetises valaszok nem foglalkoztatnak. Pont ilyen van megint, nem felek emiatt, csak kivancsi vagyok, nemcsak az en hulyesegem-e.
2023. nov. 22. 23:50
1/3 Ypszilon1980 válasza:
Ha csak átmeneti, akkor igen, ez lehetséges. A párom szerintem pont ilyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Koszi. Hu, ez egy-ket ora is volt, de megoldodott. Ilyenkor tudom, hogy nem testi baj, amivel ugyeletre kene rohanni, csak bazi kellemetlen.
2023. nov. 23. 10:24
3/3 anonim válasza:
Nálam éppen az ellentétje van. Kicsi stressz is ér, állandóan pisilek. 😁 szóval nyugi, teljesen normális ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!