Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy két hónapos ciklus mekkora...

Egy két hónapos ciklus mekkora kárt okozna a szervezetben?

Figyelt kérdés

500 mg tesztó hetente, napi 15 mg dianabol.

Folytatva TRTvel, és pct.

2023. nov. 21. 08:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja, teszto az 10 12 hétig megy így, és utána TRT mennyiség.
2023. nov. 21. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:

És te két hónap után, amikor már látod az eredményt, akkor le fogsz állni és a nyugodt szívvel nézed végig, ahogy a tested visszaáll a szteroid előtti állapotába.

Aki elgondolkozik a cuccon, vagy használja, az nem fogja két hónap múlva letenni, pont akkor, amikor látja, hogy mennyivel megdobja minden téren.

2023. nov. 21. 08:25
 3/4 A kérdező kommentje:
2 hát, fontosabb az egészségem, ráadásul brutál hipochonder vagyok. Először is teljes kivizsgálás lenne, mielőtt ilyenbe belekezdenék. Szóval az életem fontosabb ezért is kérdeztem, hogy mekkora kárt tenne ez a szervezetemben... Mert ha már okozna a szívemen permanens kárt, akkor a TRTnél többet nem fogok csinálni.
2023. nov. 22. 00:48
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha brutál hipochonder vagy, akkor végképp nem értem. Már csak azért se, mert én is az vagyok, nálam viszont már mentális betegség szinten van jelen. És én is edzek, ráadásul nagy súlyokkal. Nekem is megfordult a fejemben, de így is állandóan van valami végzetes bajom, nem akarom, hogy az is rátegyen.

Egyébként azt megmondani, hogy mit tenne a szervezetedben, azt lehetetlen. Jót biztos nem.

2023. nov. 22. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!