Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Anyu nőgyógyászhoz...

Mit tegyek? Anyu nőgyógyászhoz akar vinni! Bővebben lent!

Figyelt kérdés

az a helyzet h eddig 3x volt meg és az utolsó óta 130 nap telt el és nincs semmit. Anyu el akar vinni nőgyógyászhoz de akkor kiderülne h nem természetes úton ( önkielégítéssel ) veszítettem el a szüzességemet és ez kiakasztaná és szégyellem!

Hogy tudnék kibújni alóla? Vagy mit tegyek? kérlek segítsetek!

2010. okt. 20. 14:35
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Önkielégítéssel nem lehet elveszteni a szüzességed. Egy lány akkor veszti el a szüzességét, ha PÉNISZ jár a puncijában. A szűzhártyád meg akármitől elszakadhat...akár sportolástól is. Nem értem mit kell ezen ennyire fennakadni.
2010. okt. 20. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
mi van? rá van írva hogy vesztetted el? aztán a másik hogy mi köze hozzá hogy masztizol?
 3/7 anonim válasza:
nyugtasd meg hogy ez normális a az első egy-két évben amikor menstruálsz, csak ennyi idő után tud beállni normálisan a menstruáció
 4/7 anonim ***** válasza:
nézd, a szűzhártyát a tampon is átszakíthatja, ennek nincs jelentősége. Anyukád meg maradjon kint, amíg Te a dokival beszélgetsz és megvizsgál. Tényleg jó lenne kideríteni, hogy miért késik ennyit, z valóban nem normális, tehát el kell menned orvoshoz, de ez nem egyenlő azzal ,hogy anyukádnak is bent kell lennie.
2010. okt. 20. 14:42
 5/7 anonim ***** válasza:

A doki nem fogja látni az önkielégítésed "nyomát", de ha látná is a titoktartás kötelezi vagyis nem mondhatná el anyukádnak

Ne bújj ki, hiszen nem normális a cilusod.Hány éves vagy?

2010. okt. 20. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
Anyukádnak nem fog mondani semmit a doki, mert nem szabad neki. A doki arra sem fog rákérezni SOHA, hogyan vesztetted el a szüzességed.
2010. okt. 20. 14:49
 7/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a normális bíztató válaszokat sokat segített így bátrabban elmegyek dokihoz am meg 15 vagyok májusban 16 tudom nagyon fiatalon kedtem az ök-t!

Mégegyszer köszönöm!!!!

2010. okt. 22. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!