Gáz, ha az ember csak vasárnaponként fürdik?

Én gyerekkoromban heti egyszer fürödtem, nálunk így volt szokás. Meg hát kályha volt, be kellett fűteni...
Most is van egy két ismerősöm, aki nem mindennap fürdik, de nem tudom milyen gyakran. Mindenesetre nem büdösek, diplomás emberek amúgy... Franciaországban asszem szintén nem fürdenek minden nap? Vagy csak régebben tették így?

Attól függ, hogy többi napon mit csinál :)
Fürdés helyett lehet zuhanyozni, mosdani stb.
Anyukám már nem fiatal, egy korábbi baleset miatt nem minden mozgás megy neki egyszerűen, kínszenvedés neki ki/bemászni a fürdőkádba, így nem is erőlteti naponta. Ettől függetlenül megoldja a tisztálkodást, nem szokott koszos/büdös lenni.

"nyilván nem arra gondol fürdés alatt"
Nyilván de. :)
Pont erre voltam kíváncsi, mert sokszor hallottam, hogy németek milyen igénytelenek, mert nem fürdenek.
Ugye elég soktól hallottam én is, hogy nem fürdenek, van aki szinte sosem, mert tusol. Nem is értem, magyroknál honnan jön ez, hogytisztálkodás = fürdés, így aki azt hallja, hogy valaki nem fürdik az nem is tisztálkodik.
Érdekelt, hogy csak az én környezetemben van így, vagy úgy általában hányan értik fére ezt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!