Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Gáz, ha az ember csak vasárnap...

Gáz, ha az ember csak vasárnaponként fürdik?

Figyelt kérdés

#Vasárnapi fürdés #Többi napon zuhany
2023. nov. 18. 22:22
1 2
 1/11 anonim válasza:
52%
Nekem nem gáz, ő dolga hogy mikor fürdik.
2023. nov. 18. 22:25
 2/11 anonim ***** válasza:
84%

Én gyerekkoromban heti egyszer fürödtem, nálunk így volt szokás. Meg hát kályha volt, be kellett fűteni...

Most is van egy két ismerősöm, aki nem mindennap fürdik, de nem tudom milyen gyakran. Mindenesetre nem büdösek, diplomás emberek amúgy... Franciaországban asszem szintén nem fürdenek minden nap? Vagy csak régebben tették így?

2023. nov. 18. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Hát legalább minden 2. nap nem árt. De ha már érzed magadon akkor mindenképp.
2023. nov. 18. 22:32
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem nem gáz, amíg nincs velem összezárva. 2 naponta ok. 3 naponta még talán belefér, de heti 1 még télen is kevés, melegebb időben már nagyon veszélyes, nyáron meg 100%, h büdös az illető. Max akkor elég a heti 1, ha amúgy a kényes részeket azért megmossa minden nap.
2023. nov. 18. 22:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy többi napon mit csinál :)

Fürdés helyett lehet zuhanyozni, mosdani stb.

Anyukám már nem fiatal, egy korábbi baleset miatt nem minden mozgás megy neki egyszerűen, kínszenvedés neki ki/bemászni a fürdőkádba, így nem is erőlteti naponta. Ettől függetlenül megoldja a tisztálkodást, nem szokott koszos/büdös lenni.

2023. nov. 18. 22:45
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
#5 nyilván nem arra gondol fürdés alatt, h kádban áztatja magát, hanem a tisztálkodásra. Ennyi erővel én nagyjából 15 éve nem fürödtem, akkor gáz vagyok? Kádam sincs. Csak zuhany. XD
2023. nov. 18. 22:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha kakálás nincs kicsapatva a segglyukad az gáz.
2023. nov. 18. 23:31
 8/11 A kérdező kommentje:

"nyilván nem arra gondol fürdés alatt"

Nyilván de. :)

Pont erre voltam kíváncsi, mert sokszor hallottam, hogy németek milyen igénytelenek, mert nem fürdenek.

Ugye elég soktól hallottam én is, hogy nem fürdenek, van aki szinte sosem, mert tusol. Nem is értem, magyroknál honnan jön ez, hogytisztálkodás = fürdés, így aki azt hallja, hogy valaki nem fürdik az nem is tisztálkodik.

Érdekelt, hogy csak az én környezetemben van így, vagy úgy általában hányan értik fére ezt.

2023. nov. 18. 23:31
 9/11 anonim ***** válasza:

Egy pár nap után elszabadul a fenéklyukszag :D

https://www.youtube.com/shorts/teTiW4zUktY

2023. nov. 18. 23:40
 10/11 anonim ***** válasza:
53%
A bőr öntisztuló. Elég a heti egyszeri fürdés. Fizikai munkások szoktak naponta fürdeni, mert dől belőlük az izzadság.
2023. nov. 19. 03:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!