Mi volt a legkésőbbi időpont, amit kaptál?

Kerek 1 év. és azt még kitolták 3 hónappal.
Egy régi műtétem miatt évente kell járnom kontrollra csak mondta az orvos még 6 évvel ezelőtt hogy arra időpontot 3-4 hónappal korábban kérjek, jobban járok. Persze én akkor még kaptam rendesen időpontokat, de volt amikor pont a vizsgálat napján kérdeztem az asszisztenst hogy nem-e tudna most beírni 1 évvel későbbre így megspórolok egy telefonálást meg mi van ha elfelejtek időbe időpontot kérni stb... mondta hogy semmi gond beír. Azóta csináljuk azt hogy már rögtön a vizsgálat után kérem a következő időpontot mert így még biztos hogy kapok rendesen és egyszerűbb is.
Aztán pont idén amikor voltam és hasonlóan kértem mondta a hölgy hogy 3 hónap csúsztatással tud már csak beírni tehát 2024 december elejére kaptam a következő időpontomat úgy hogy októberbe kellene mennem. Persze mondta nekem hogy előfordulhat hogy átcsúsztatják 2025 januárra mert decemberbe már nem nagyon szoktak ilyen vizsgálatokkal foglalkozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!