Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tényleg működnek ezek a...

Tényleg működnek ezek a szőrtelenítő krémek amiket fürdés közben/előtt kell használni?(rendelés előtt állok)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék benne bízni.
2023. nov. 13. 21:00
 1/6 A kérdező kommentje:

Ezt a leírást találtam.

Szabaduljon meg a nemkívánt szőrszálaktól kíméletesen, zuhanyzás közben. A Veet Men Silk & Fresh zuhanyzás közbeni szőrtelenítő krém az érzékeny bőrre is használható. Igazán gyorsan, és könnyedén simává varázsolja bőrét. A szőrtelenítés fájdalommentes, bőre pedig 24 órán át hidratált a használata után.

Tulajdonságok:

gyorsan és hatékonyan távolítja el a szőrzetet

fájdalommentesen távolítja el a szőrszálakat

simává, puha tapintásúvá teszi a bőrt

zuhanyzás közben is használható

érzékeny bőrre is használható

24 órán át hidratálja a bőrt

Használata:

A krémet vigye fel megtisztított, száraz bőrére a csomagolásban található szivaccsal. Hagyja a krémet 2 percig hatni, ezután zuhanyozzon a megszokott módon. 5 perc után eltávolíthatja a krémet a szivacs másik oldalával. Az erősebb szőrszálak esetén hagyja még 5 percig hatni.

2023. nov. 13. 21:02
 2/6 anonim ***** válasza:
50%

Az asszony ezeket a szörtelenitő krémeket keni már vagy 20 éve a lábára.(jó büdös amugy)

És valószinű nem csak ő, ha nem müködne szerinted megvennék?:)

2023. nov. 13. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, működnek a szőrtelenítő krémek, viszont még nem találtam olyat ami tényleg leszedte a feltüntetett idő alatt. Simán rá kell számolni még pár percet.
2023. nov. 13. 21:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Simán, csak intim területre ne tedd még véletlen sem, hacsak nincs ráírva, hogy az a fajta, amit lehet. De még akkor se biztos, hogy bevállalnám (tapasztalatból mondom...)
2023. nov. 13. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem például nem váltak be. Működnek, de ezek kémiailag "égetik", vagyis roncsolják a szőrt, ehhez kell megfelelő behatási idő. Ahogy a 3-as írta, rá kell még számolni. Csak nem mindig jön ez össze, és idő tükrében egy borotválás gyorsabb és pontosabb. Nekem volt, hogy csak megrövidültek (mint amikor megpörkölődik) a szálak, és inkább át kellett mennem rajta borotvával, mert csak olyan voltam, mint egy gáztűzhelyről leszökött csirke.

Gyengébb, szőke testszőrzeten szerintem érdemes kipróbálni, mert nem mindenki jön be ugyanaz.

2023. nov. 13. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Működik de elég durva kémiai vegyületek vannak benne, mert lényegében feloldja a szőrt. Senki bőrére nem tenném. És egy nap után borostás leszel és kezd visszanőni a szőr. Pontosan ugyanolyan a hatása mint a borotválásnak, csak a krém drágább, büdösebb, hosszabb ideig tart, káros a bőrnek, nem használható intim területre.
2023. nov. 14. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!