Ez pánikbetegség lehet?
Figyelt kérdés
mostanába mikor lefekszem, elkezd gyorsan dobogni a szívem, magas lesz a pulzusom, ideges leszek, de valamennyi félelem érzet is van bennem hogy, jajj mi lesz holnap ha ennyit alszok. nyáron többször volt olyan, hogy hirtelen a semmiből elkezdett szúrni a szivem, félni kezdtem, sokszor úgy éreztem nem élem meg a holnapot. nyáron elég sokat szúrt a szivem magában is, de szerencsére ezt már egy ideje nem tapasztaltam. mikor ideges leszek vagy megijedek sokszor ugy erzem elfogok ájulni2023. nov. 12. 01:51
1/2 anonim válasza:
Igen azthiszem ez pànik :/
Egy ismerôsömre is pànikroham tör sokszor ès nàla a cbd bevàlt ès rohadtul egèszsèges is..
Sima CBD
semmi h4cbd meg a többi
Sima cbd olaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!