Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmemjek szem orvoshoz?

Elmemjek szem orvoshoz?

Figyelt kérdés

Az utóbbi néhány hónapban uvegtesti honalyaim lettek és hónapról hónapra több van.

Pár napja azt vettem észre hogyha sötét szobában a telefon képernyőjéről a plafonra nézek akkor fekete fehér csikokat láttok egymás alatt olyan mint egy redőny de ha pislogok egyet eltünik itt komolyan megijedtem hogy ez mi a búbánat lehet. Lehet retinalevalasom 21 évesen?

2023. nov. 10. 20:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi a franc at az uvegtesti honaly???
2023. nov. 10. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Homalyra gondolt. Szerintem ne itt, inkabb pl. a haziorvosnal kerdezd
2023. nov. 10. 21:11
 3/4 anonim válasza:
nekem is huszonévesen jöttek elő egy megterhelőbb vizsgaidőszak után...én elmentem anno vele szemészhez. Megnézte, azt mondta hogy ezek üvegtesti homályok, neki 20 éves kora óta van, majd megszokom...akkoriban nagyon nehezen szoktam meg...olvasgattam a fórumokat, a tapasztalatokat. A balaton, a kék ég vagy a nagyon világos fehér falak látványától rosszul voltam, de tényleg viszonylag megszoktam azóta. Már nem zavar annyira, nem gondolok rá. De amúgy én azt javaslom, hogy menj el mindenképp a szemészetre, nézzék meg szépen és akkor te is megnyugszol majd. Valószínűleg te is hasonló választ fogsz kapni, mint én de azért inkább ilyenkor mindig az a legjobb ha megnézik. Nekem amúgy huszonéves korom óta van és azóta 37 vagyok. A közösségi oldalon van egy üvegtesti homály csoport, oda is beléphetsz ha gondolod, bár ott azért olyanok is vannak akiket nagyon zavar. Gondolom ez is változó, hogy kinek mennyi van és mennyire zavaró. Én amúgy elkezdtem anno kérdezgetni az embereket erről , és kiderült hogy sokmindenkinek van egészen kicsi koruk óta, amíg mások azt sem tudják hogy miről beszélek..
2023. nov. 10. 22:57
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem gondolom, hogy nagy baj lenne, főleg nem retina ablatio, de mindenképp érdemes felkeresni a szemészetet.
2023. nov. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!