Amikor pisilek kb 30 perc telik el és újra kell ez zavar hiszen nekem most lesz az első együttlétem sz és félek hogy közben rám jön esetleg be pisilek mit tegyek lehet tenni ez ellen?
Ez új probléma? Milyen nemű vagy? Hány éves?
Talán írhatnál valami kézzelfoghatóbbat is...
Gondolom nőnemű a kérdező, mert egy férfi nem is tud pisilni, ha merevedése van.
Nem lehet, hogy valami fertőzésed/felfázásod van?
"egy férfi nem is tud pisilni, ha merevedése van"
. De, tud.
Ferfi tud pisilni merevedessel, kulon edzeni kell hozza bizonyos izmot.
Viszont az inkontinenciatol nagyon messze van az, hogy surun kell pisilned. Es a figyelem elterelese nagyon befolyasolja ezeket a testi ingereket. Ha nem idegesen hagyod csak magad, hanem valodi szex lesz, az az ehsegrol, fazasrol, fajdalomrop is elveszi a hangsulyt, de a vizelet visszatartasa az nem tunik el.
#6: nem az első eset, találkoztam már ezzel a baromsággal az oldalon. Volt, aki váltig állította, hogy márpedig merevedéssel nem lehet pisilni, amire én csak annyit mondtam, hogy de nekem meg péniszem van, bármikor megmutatom, hogy lehetséges...
Erre ő egy egészségügyi szövegből idézett, amiből csak az derül kit, hogy az illető nem tudja a különbséget erekció és ejakuláció között.
De ha bárki attól boldogabb, hogy lepontoz, akkor nyugodtan tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!