PlazmaPont időpont foglalás?
Figyelt kérdés
Múlt héten voltam az alkamassagi vizsgalaton, kaptam is donorszámot, de nem tudok belépni az időpont foglaló oldalon.
Ha még nem volt plazmaadásom, akkor a vizsgalatra jelentkezésnél kéne próbálni? Vagy mi lehet a gond?
Nem válaszolt még az ügyfélszolgálat.
2023. nov. 9. 23:55
1/1 Zoglonarix válasza:
Fognak hívni 8-10 napon belül a megadott telefonszámon. Illetve ha interneten felmész a honlapjukra ott eléred az ügyfél szolgálatot telefonon a megyédnek megfelelően. Az app meg van hogy néha csődöt mond, ijenkor telefonálás. Ha majd plazma adásra mennél az étkezésre és a víz bevitelre figyelj oda, fontos. Meg max 1 hetente menj. A kevesebb az már károssá válhat, túl hajtja a szervezetet, én is járok 2-3 hetente, ha van időm, meg arra járok. Fontos mások segítsége, de az lehetőségeik szerint úgy vitelezzük ki, hogy ne magunknak ártsunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!