Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyi egy magán betegbiztosít...

Mennyi egy magán betegbiztosítás havi díja? A weboldalakon csak biztosítási csomagokat találok, de árat nem tüntetnek fel...

Figyelt kérdés
2023. nov. 8. 13:57
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mit értesz beteg biztosítás alatt? Kb. 12-15 ezer havi szinten, de függ sok mindentől.
2023. nov. 8. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, pont egy ilyen kb árra voltam kíváncsi.

Nemm akarok 3-4 hónapot várni egy időpontra, így már kb mindent magán orvosnál intézek, ezért lehet, hogy költséghatékonyabb lenne havonta fizetni egy biztosítást, ami fedezné ezeket a szűrővizsgálatokat, kezeléseket.

2023. nov. 8. 14:40
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Igen, de amiről te beszélsz az nem betegbiztosítás, hanem szolgáltatás finanszírozó biztosítás és rengeteg feltétele van, kb. minden eddigi betegséget kizárnak és ha az sok volt, akkor nem is fog veled kötni egyik biztosító sem. Ráadásul ha sokszor veszed igénybe, akkor a biztosító felmondja a szerződést vagy díjat emel. Egyik ilyet fel kell hívni és kell kérni egy díjkalkulációt, vagy akár egy előzetes egészségügyi felmérést.
2023. nov. 8. 14:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Aaaa, értem, köszönöm, ez hasznos válasz volt. :)
2023. nov. 8. 14:54
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy van 3-6 hónapos kivárási idő is, amíg csak fizeted, de használni nem tudod.
2023. nov. 8. 15:03
 6/6 anonim ***** válasza:
A hármas jól mondja! A férjem akart kötni, mert két krónikus betegsége is van, úgy gondolta, hogy így hamarabb és jobb ellátást kap majd, ha igényli, de első körben mondták neki, hogy már diagnosztizált betegségre nem fogja tudni igénybe venni.
2023. nov. 8. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!