Van olyan módszer amivel ezt ki lehet deríteni?
Hülyének fogtok tartani.
Van egy nő az életemben ilyen se veled se nélküled az egész.
Én attól tartok, hogy szórakozik velem, hosszú a sztori de ez van. Sajnos oka van, hogy játszon az érzéseimmel és félek beleelni magam.
Arra gondoltam, hogy a testi tüneteit nem tudja befolyásolni.
Magamat megfigyelve ha ő ott áll velem szemben és nincs semmi koktakt mar akkor is 150 a pulzusom, izgulok szexualisan is, szóval vannak tagadhatatlan jelek.
Én arra gondoltam, hogy elé állok és megfogom a nyakát, hogy megnézzem mennyire ver a szíve de nem tudom. Vannak ilyen testi jelek hogy ha tényleg úgy érez irántam ahogy mondja ? Ha igaz amit mondd akkor neki is ilyen vágy és kémia és talan szerelem vagyok csak egyikünk sem mer belevágni a másikkal mert annyi más körülmény van. De közben folyton egymáson.
Tök hülyeség, amit írsz!
A legtöbb nö nincs szexuálisan izgatott állapotban egy beszélgetés során még akkor sem, ha szerelmes a másikba.
Emellett ha elekzded megfogni a nyakát, eléggé fojtogatás jellege lesz.
1.:
Sokszor nyúlunk egymáshoz érzékien. Nem fojtogatni akarom . Csak finoman a pulzusát.
2.:
Egyszer már eljátszotta ezt, akkor mondtam neki hogy a szeme nem hazudik. Azt válaszolta, hogy ,, nehéz volt csillogtatni "
Pl volt olyan most, hogy beleturtam a hajába és majdnem megcsokolt. Vagy olyan, hogy a kezét elkertem és belefűztem ahogy a szerelmesek és sóhajtott egyet kitagult a szeme. Ilyenekre gondolok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!