Hol végeznek Debrecenben Tüdőszűrést?
Valaki írja már le nekem pontosan hogy hol mert nem helyi vagyok.Annyit tudok hogy a Kenézybe és a klinikán nem végeznek!
Busszal mennék és a buszvégállomáson szállok le.
Köszönöm előre!
Debrecenben tüdőszűrést a Városi Tüdőszűrő Állomáson végeznek a Jerikó u. 21. szám alatt hétköznapokon 8-tól 17 óráig.
Melyik buszvégállomásra gondolsz? A helyközi buszállomásra? Vagy a Doberdó utcára?
A helyközi buszállomástól a 32-es busszal jutsz el legegyszerűbben oda.A Szepességi utca sarkánál tudsz felszállni rá (a buszállomás melletti újságos trafikkal szemben,az út túloldalán),és a Nádor utcán leszállva(a 7. megálló a Segner-tér,Hatvan utca,Pásti utca,Kölcsey Központ,Csemete utca,Dózsa György utcák után)átmész a zebrán,és a panelházak közti nagy füves dombot jobbról megkerülve találod meg a tüdőszűrő állomás kis utcáját.Egy óvoda van mellette.
A Doberdó utcáról a 32-es,31-es,vagy a 15-ös buszra felszállva a DAB-székház megállónál kell leszállni,és elindulni a domb irányába az előbb említett úton.
Remélem segítettem!
Üdv:25/L Debrecenből
Igen, egyszer kell, 800 vagy 900 Ft! de elvileg másodszor már nem (nem tudom, nagykorúaknál hogy van)
17/L
Aki most olvassa a kérdést, már 1700 Ft..:) :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!