Felvettek egy céghez. Félek, mert amikor legutóbb mértem a vérnyomásom 160 volt, 1 hete. Most megpróbálok rá oda figyelni. Üzemorvosi vizsgálat lesz. Ha ott is 160-170 -et mér akkor mi van? Akkor még felvehetnek? (bővebben lenn)
Mi van ilyenkor? Megtagadhatják az alkalmazást ha nagyon magas a vérnyomás az üzemorvosi belépő vizsgálaton? Vagy mit mond az üzemorvos? Nagyon parázok.
Ismerősök azt mondták ne parázzak mert legrosszabb esetben ír fel vérnyomáscsökkentőt amit szednem kell meg kiváltani, jobb esetben azt mondja próbáljak meg oda figyelni, helyesen tábpálkozni, lefogyni (125 kiló vagyok, férfi) és nézzünk rá fél év múlva.
Csak én parázom túl? Már a fél ismerősi kört végig kérdeztem, eddig senki sem hallott olyanról hogy emiatt valakitől megtagadták volna, viszont olyat sokat hallottam hogy írt fel vérnyomáscsökkentőt...
Munkakörtől is függ, és persze mondhatja azt, hogy alkalmatlan vagy.
De ez azért nem jellemző, sokan küzdenek magas vérnyomással. Valószínűleg azt mondja, hogy ezzel menj azonnal orvoshoz.
Ismerősömnek csak ideiglenes alkalmasságot adtak így ki (egy tanárról van szó). Utána a háziorvoshoz ment, beutalták kardiológiára, de valamiért magától rendbe jött a vérnyomása, nem szed gyógyszert.
Te mit szeretnél egyébként? El akarod kezdeni az életmódterápiát hátha az elég, vagy gyógyszert szedni, vagy így akarod hagyni (és valahogy elrejteni az orvos elől a problémát)? Amúgy szerintem indokolt lehet gyógyszert szedni, aztán ha sikerül lefogynod és ettől normális lesz a vérnyomásod, akkor el fogod tudni hagyni.
Na, talán a legtöbb munkakörnél eltörlik végre ezt az ostoba vizsgálósdit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!