Fogynia kellene?
Barátnőm a 167 centis magasságához kb 85-90 kiló között lehet valahol, de inkább a 90-hez közel. Meglepő módon ilyen számok mellett épphogy husis, mert alapból sok izom volt rajta a sport miatt, és a csontozata is erős. Ő 60-65 kilósan nagyon vékonynak tűnt.
Ami aggaszt, hogy a családjában, majdnem mindenki cukorbeteg. Tisztában vagyok azzal, hogy a túlsúly egyéb problémákat is tud okozni, de én most itt kifejezetten a cukrot kérdezem. Jól gondolom, hogy már ilyen minimális túlsúly is növeli a cukorbetegség kockázatát, és jobb lenne fogynia kicsit?

Az nem kifejezés, hogy fogynia kéne.
Ismerem az ilyen "épphogy husis" finomkodást, meg azt is mindig csodáltam, hogy azt hogyan állapítja meg valaki boncolás nélkül, hogy a csontozat az "erős" vagy "nehéz", esetleg töréspróbával?
Hidd el nem véletlenül cukorbetegek a családtagok, jó úton van ő is afelé, gondolom nem fényevéstől hízott el ilyen brutálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!