Lelki bíztatás? Részletek lent
Figyelt kérdés
Gondolom emlékeznek jópáran erre a kérdésre: http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__4..
Igen igen ezt én írtam és akkor az apámról volt szó..
Rá egy évre anyának szivrohama volt,kapott gyógyszert de kijött az allergiája rá,ezért az orvos ma beutalta ugyanabba a kórházba ahova anno aput.Magas vérnyomása van anyunak,okot holnap derítenek ki az orvosok...Kérdésem csomó lenne,mennyi idő egy kivizsgálás és gyógyszer beállítás?? Mire számítsak?? Erősnek kell lennem megint és mindig hiszen anya is kiesett maradtam én,tesómra nem lehet nagyon számítani..Mennyi időbe tellik és milyen kivizsgálásokat csinálnak anyun?? Szerintetek komoly a baj??
Nagyon félek :(
2010. okt. 18. 21:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!