A magyarok miért csak a nagyon-nagyon súlyos gondjaikkal szoktak/akarnak orvoshoz járni?
még azzal sem. amilyen állapotban van az egészségügy, nem csodálom, könnyebben gyógyulnak az utcán.
amíg tudok járni, én sem megyek, legfeljebb ha mentő visz.
Én inkább azt látom, hogy a két véglet fordul elő:D
Vki minden szarral orvoshoz megy, van aki meg akkor sem hajlandó, ha már rohad a lába...
Nem baromság, tényleg full reménytelen egy kisebb bajjal nekikezdeni a procedúrának.
Először is ugye nincs mikor, házidoki, szakrendelés jó magyar szokás szerint gyakorlatilag csak munkaidőben, kontroll így reménytelen, betegszabi, több mint necces ilyesmiért. Ott fél nap várakozás. Időpontot 3 hónapra kapsz a szakrendelésre (ahol persze aznapra mind az 50 embernek fél 2-t adtak meg: újabb fél nap). Ott nem találnak semmit, megint ugyanez a cirkusz egy másik helyre.
Aztán ha lement a 4-5 kör 1 év alatt, az egész megkoronázásaként félrekezelnek.
Nekem már van két elrontott műtétem, az egyik miatt nincs szexuális életem és undorítóan néz ki a péniszem.
Szerintetek mennyire tisztelem az orvosokat és mennyire bízom meg bennük ezek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!