Az gáz ha az 5 éves gyerekem az oviba bepisilt , mert nem engedte ki alvásidőben az óvónő, de ő szolt h kell neki? Azzal indokolta az óvónő mert még azt az 1 órát simán ki kellett volna bírnia, nem is azonnal pisilt be.
Figyelt kérdés
2023. okt. 14. 16:00
11/20 anonim válasza:
Sőt, legközelebbi ilyen esetben én megmondanàm neki, hogy remélem nagyon biztos a szakmaisàgàban és a munkàjàban, mert ha miatta fog a gyermek bepisilni, meg szorongani, akkor feljelented a munkàltatónál vagy az önkormànyzatnàl!
12/20 anonim válasza:
Az a gáz, hogy ilyen embert gyerekek közelébe engednek. 🙁
13/20 anonim válasza:
#9: De basszus ő egy kisgyerek, nem felnőtt. És igen, kimegy a gyerek az iskolában is, ráadásul szólt is, nem csak kirohanni akart. Vezetőségnek mindenképpen jelezni kell. Nekem felnőttként is ha kell, akkor oké még bírom egy ideig, ha olyan a helyzet, de nem egy órán keresztül. Egyébként sem értem, mert most mi történik, ha kimegy, 5 perccel kevesebbet alszik, az akkora gond vagy mi?
14/20 anonim válasza:
Mondjuk én kérdezgetés helyett mentem volna a feletteséhez, ez történt, lesz szíves intézkedni.
Ha végül kirúgják, az csak jó, mert nyilvánvalóan alkalmatlan a feladatra.
15/20 A kérdező kommentje:
Most próbáltam beszélni az ovónővel ha máskor sem engedi ki akkor az ovodavezetőnek szólok.
A gyerekem azóta is szomorú h ö tartotta és tudja hogy nem lett volna neki szabad bepisilni de nem bírta tovább mondtam már neki hogy semmi baj kislányom , nem te tehetsz róla te jelezted
2023. okt. 15. 16:16
16/20 A kérdező kommentje:
Ma kiengedte de csak őt pedig más is akart menni
2023. okt. 16. 14:46
17/20 anonim válasza:
Mennyi idős az óvónő?
Mert amikor én voltam óvodás (kemény 30 éve), akkor volt ez a szabály, hogy alvásidőben tilos vécére menni.
18/20 A kérdező kommentje:
55 körüli állítólag ma is csak őt engedte ki amiért szóltam neki a multkor , de a másik gyereket ma sem, de az enyém is mondta hogy ma alvasnál megint muszáj volt kimennie , de délelőtt a rajzolás alatt inkább kibirta nem mert szólni.
2023. okt. 16. 18:49
19/20 anonim válasza:
Kirúgnám az első adandó alkalommal.
20/20 A kérdező kommentje:
Hát jó lenne
2023. okt. 18. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!