Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Epilepsziás lehetek?

Epilepsziás lehetek?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 3 éve szédüléses panaszokkal szenvedek. Mindenhol azt mondják, hogy pszichés, szorongás.

De annyira rombolja a mindennapjaim..hogy azt érzem más bajom van. Most megyek neurológiára (nagy nehezen beutalt a háziorovs, könyörgésre)

Koponya ct negativ, kardiologia -holtter negativ, 24 oras vernyomas negativ, szemészet negativ, labor negativ…

Szedulesem es tompasagom van. 3 éve kezdodott a kalvariam, elvesztettem szerettem, de panikbeteg es hipohonder is vagyok, viszont ez a folyamatos szedules/tompasag, mintha huzodna a kep ha epp figyelek valamire a korulottem levok huzodnak.

Pl. De van amikor nincs semmi panasz, tok boldog vagyok akkor. Most viszont megint hetek ota folyamatos… naponta fel napig..

mar arra gondolok, epilepszia.

Neha olyan mintha remegne a fejem belulrol… de aztan elmulik… a nyakam szornyen faj, masszor szerint irtora be van feszulve…

2023. okt. 9. 10:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A van hogy percekig de van, hogy 40 percnél tovább is tart. Viszont van, hogy egymás után több is van. De az nagy roham.
okt. 12. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Kérdezz bátran ha valami érdekel.
okt. 12. 21:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Én nekem inkább folyamatosan szarul vagyok.. és tudok dolgozni és senki semmit nem vesz észre. És nem azt érzem hogy jajj most jön egy rosszullét, hanem hogy kezdődik, megint a mindennapos szédülés, bolyongás, nyom a fejem, a látásom szűkül.. aztán ma bevettem egy 0,25 nyugtatót, amikor îrtam.. nagyon eluralkodott rajtam ez a rosszul lét, éd elegem van, mindig valami betegséget bebeszélek magamnak.. de közben félek hogy halálos betegség..

aztán segített, mintha vissza nyertem volna a saját énem.

Amugy pszichológushoz küldtek. És lehet hogy ajánlott valami kedélyjavitó, erős szorongást állapítottak meg.

Csak nehezen hiszem el, hogy egy szorongás ilyet okoz.. épp nem aggódok, majd mègis szar napok hetek vannak? Már ettől vagyok igazán stresszes, hogy azt érzem valami nincs rendben.. 3,5 éve…

Bocsánat itt kifakadtam.

Amugy a munkámban amikor nagyon belemerülök, akkor észre se veszem.. vezetés közben sem vagyok szarul.. de pl. Ha állok a boltba a kasszánál, azonnal imbolygok.

okt. 12. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!