Létezik olyan füldugó alváshoz, ami tényleg kizárja a zajokat?
Figyelt kérdés
Vagy csak olyan van, ami mellett gyakorlatilag mindent lehet hallani, max nem érted rendesen, ha suttognak?
Eddig a DeepSleep füldugót próbáltam, de az is csak szűri a zajokat, de kb mindent lehet hallani. Ez volt a drága jobbik, előtte ilyen DM -es füldugókkal kísérleteztem, de azokkal meg nem lehetett aludni, mert nyomták a fülem.
Van olyan füldugó alváshoz, ami tényleg hatékony?
2023. okt. 7. 03:09
1/4 anonim válasza:
úgy rémlik régebbről hogy a mély hangokat egyik sem tudja jól kivédeni mert máshogy rezegnek
2/4 anonim válasza:
Nincs olyan. Csak olyan van, ami csökkent, de nem teljes csönd. Fejhallgató van olyan, ami teljes csöndet ad, de abban meg aludni egy érdekes mutatvány
3/4 anonim válasza:
Kipróbáltam olcsótól a drágáig minden fuldugot szinte az elmúlt 10 évben. Igazam van az előttem íróknak, 100%-osan semmi sem szűrte a zajokat. :(
Szundit használok és Ohrtopaxot, kispárna a fülemre, de én is keresem az "igazit".
4/4 A kérdező kommentje:
😭😭😭
2023. okt. 8. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!