Hogy borotválkozás ha csóró vagyok?
Figyelt kérdés
Gillette borotva potpenge 10 ezer ft/5db-os csomag ez nekem brutálisan drága milyen márkájú borotvát vannak amik olcsók de élesek?2023. okt. 5. 13:35
1/9 anonim válasza:
Csóró ember minek nézegeti a Gillette-eket? Használj borotvahabot is, ami puhítja a szőrt, mert ezáltal hosszabb élettartamú lesz a borotvád. Újonnan mindegyik borotva éles.
3/9 anonim válasza:
1. A sima szappannal sokall jobban puhul a szőr.
4/9 Ypszilon1980 válasza:
Nem vagyok csóró, de Gilette pengéket, borotvát nem veszek. Nemrég ajándékba kaptam egyet, de nehogy azt hidd, hogy jobb pl. a Wilkinsonnál, vagy a Lidl-ösnél, ott a pótpenge csomag kb. 2000Ft.
5/9 Metionin válasza:
Vegyél biztonsági borotvát, én azt a Wilkinsont használom, amihez a 2. válaszoló által belinkelt penge jár. Tartós, éles és olcsó.
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
#3 Ezer éve kézi szappant használok tesó!
8/9 anonim válasza:
Nyugati mellett!
Kicsit nehezebb vele borotválkozni, gyakorolni kell.
"Normál hosszúságú, kettétört gilette pengével használható"
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!