Sos, merjek aludni?
Figyelt kérdés
Elég nagy gyógyszert kellett lenyelnem és majdnem megfulladtam, éreztem hogy rossz felé ment, de felköhögtem és valahogy talán (?) lenyeltem, de most még mindig érzem mintha a torkomban lenne és nagyon ráparáztam, hogy nehogy alvás közben visszajön vagy valami mert végül rossz helyre ment 😅2023. szept. 28. 02:05
1/4 anonim válasza:
Ha meg mindig erzed, akkor igyal ra egy nagy poharnyi vizet, jo sok nyelessel, hogy a garatizmok megfeleloen es eleg sokszor osszehuzodjanak. A nyelocso izomzata mar lassabban dolgozik, az is lehet, hogy tul nagy volt a falat, ezert erzel meg mindig valamit.
2/4 anonim válasza:
Cigányútra ment a tabi, úgyhogy hányd ki aztán vedd be újra.
3/4 anonim válasza:
#2 te hulye vagy, ciganyutra az megy, ami a legcsobe megy. De akkor mar megfulladt volna. Es a tudodet hogy hanytatod meg te nagyokos??? Gondolom neked is eleg volt a kettes bioszbol...
4/4 anonim válasza:
Igyál több vizet odafigyelve, de ne töltsd tele magad. Figyelj oda a nyelésre. És légy szíves ne röhögj, nem olyan vicces ez. Vedd egy kicsit komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!