Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sos, merjek aludni?

Sos, merjek aludni?

Figyelt kérdés
Elég nagy gyógyszert kellett lenyelnem és majdnem megfulladtam, éreztem hogy rossz felé ment, de felköhögtem és valahogy talán (?) lenyeltem, de most még mindig érzem mintha a torkomban lenne és nagyon ráparáztam, hogy nehogy alvás közben visszajön vagy valami mert végül rossz helyre ment 😅

2023. szept. 28. 02:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha meg mindig erzed, akkor igyal ra egy nagy poharnyi vizet, jo sok nyelessel, hogy a garatizmok megfeleloen es eleg sokszor osszehuzodjanak. A nyelocso izomzata mar lassabban dolgozik, az is lehet, hogy tul nagy volt a falat, ezert erzel meg mindig valamit.
2023. szept. 28. 02:11
 2/4 anonim válasza:
26%
Cigányútra ment a tabi, úgyhogy hányd ki aztán vedd be újra.
2023. szept. 28. 02:17
 3/4 anonim ***** válasza:
89%
#2 te hulye vagy, ciganyutra az megy, ami a legcsobe megy. De akkor mar megfulladt volna. Es a tudodet hogy hanytatod meg te nagyokos??? Gondolom neked is eleg volt a kettes bioszbol...
2023. szept. 28. 02:23
 4/4 anonim ***** válasza:
45%
Igyál több vizet odafigyelve, de ne töltsd tele magad. Figyelj oda a nyelésre. És légy szíves ne röhögj, nem olyan vicces ez. Vedd egy kicsit komolyan.
2023. szept. 28. 03:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!