Kb 2 hete voltam tüdőszűrésen és mikor értesítenek engem?
Figyelt kérdés
Csak telefonszámot kértek és nem kértek borítékot, ha nem hívnak nincs baj ha hívnak akkor van baj? Vagy ez most hogy van mert régen kellett boríték.2023. szept. 25. 17:02
1/4 anonim válasza:
Eeszt-ben ket napon belul fent van az eredmeny, ha kered a lelet kozleset. Ha nem, akkor csak akkor hivnak, ha talalnak valamit.
2/4 anonim válasza:
Csak akkor hívnak ha baj van,vagy nem sikerült a felvétel.
3/4 anonim válasza:
Nekem fent volt az eeszt-en. Egyáltalán nem kérdezték hogy értesítsenek e.
4/4 anonim válasza:
Én mikor két hét után visszamentem a leletért, akkor jöttek rá, hogy b.meg, addig meg se néztek, állt a kartonozó fiókban. Gyorsan előkereste a pasi, és közölte, hogy negatív, adott egy cetlit róla. Rá két órára felkerült az eeszt-be. Ha akkor nem megyek be érte, szerintem a mai napig rá sem néztek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!