Beutaló így meddig érvényes?
Felhasználtam, és akkor azt mondták, ha rosszabbodik, vissza tudok jönni kontrollra, de nem emlékszem, mennyi ideig.
Így is a 3 hónap van érvényben?
(Sikerült az időpontfoglalóban foglalnom, ami 3 hónapon belül van, de fogadnak így, hogy azóta nincs új?)
Online időpontfoglaló rendszerben, ahol bárki foglalhat, és ott virít pirosan, hogy a beutalót ne felejtsem el magammal vinni.
07.06. kaptam, 07.13-án voltam a rendelésen. Azóta nem mentem vissza, de szükségessé vált, mert rosszabbodott. 10.02-re foglaltam, csak nem tudom, a kontrollra mennyi idő van így elméletben, amihez nem kell újra papír.
Hidd el jó lesz. Az az elso latogatoknak szol. Te ugymond nem kezelesre mesz hanem kontrollra. A beutalo arra kell h megnezze elsore az orvos. Ha ugyanazzal a bajjal ugyanahoz a dokihoz mesz vissza ahhoz hidd el nem kell. Az elso alkalom utantol neked mar o az orvosod. (Sajnos eleg sok szakorvosnal eleg sokszor voltam mar ilyen helyzetben)
Siman foglalj. Bemesz, megmondod konteollra jottel mert mondtak h menj vissza. Regi ambulans lapot lehet elkerik majd de ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!