Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mindig mindenhol pisilnem...

Mindig mindenhol pisilnem kell, a wc-keresesrol szol az eletem. Mi lehet a bajom? Hova forduljak orsvoshoz? 24N

Figyelt kérdés

Ha megyek valahova, kavet sem iszok mert utkozben nem tudok a buszrol leszallni hogy pisiljek, viszont nem birnek ki egy utat pisiles nelkul.

Volt hogy nem ittam egesz nap, akkor is felorankent jartam pisilni. Ha iszok egy kis pohar vizet, onnantol kezdve 10 perc mulva, fel orankent kell pisilnem egesz nap.

Nem birom mar ezt..kb fel eve van ez, elotte nem vettem eszre.

Barhova megyek a wc- keresesrol szol az eletem, hogy hova tudok elmenni pisilni.

Meg az sem kellemes hogy napi szinten 1000-ft minimum amit koltok arra hogy eltudjak menni pisilni kulonbozo helyekre.

Ez normalis dolog?

2023. szept. 15. 23:11
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Egesz nap szo szerint folyik belolem a viz, mikozben nem is iszok. Ha iszok akkor meg vegem
2023. szept. 15. 23:12
 2/16 anonim ***** válasza:
20%

Orvos látott már?

Pszichológus?

Szorongsz valamiért?

Milyen az életed, ha épp nem pisilsz?

2023. szept. 15. 23:15
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Háziorvos - urológus.
2023. szept. 15. 23:16
 4/16 anonim ***** válasza:
63%
Baj lehet a veséddel.
2023. szept. 15. 23:18
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Kb. Velem is ez a baj,csak en kb. 1 vagy max 2 orat bírok ki pisilés nélkül, nem tudom,hogy ez normális vagy nem?! Amikor megyek valahova nem merek inni vizet,mert akkor fél óra és pisilnem kell!
2023. szept. 15. 23:27
 6/16 anonim ***** válasza:
36%
Mondjuk a kávé az vízhajtó hatású tudtommal, szóval az, hogy a kávézás után x perccel kell menned pisilni, az nem fura. Viszont az, hogy fél óránként pisilned kell, amikor nem is iszol egyáltalán, az fura. Igazából simán lehet, hogy pszichológiai okai is lehetnek ennek, viszont ha nem történt semmi az életedben, semmi változás aminek így a tudatában lennél, akkor előbb inkább az urológusnál kezdeném, és ha megállapítják, hogy minden rendben, akkor mennék pszichológushoz. Amúgy azt is eltudom képzelni, hogy jelenleg azért kell mindig még gyakrabban pisilned, mert rájöttél erre a problémádra, most meg nagyon rápörögsz erre a pisilés témára. Mármint mindig ezen kattogsz, hogy mikor hol tudsz majd mosdóba menni, és emiatt még gyakrabban érzed a vizelési ingert.
2023. szept. 15. 23:41
 7/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem mindegy, hogy csak csöppen, ha kimész, vagy több decit produkálsz. Az előbbi esetben lehet pszichés. De erősen meglepő, hogy még nem találtál el a háziorvoshoz. Aki első körben laborba fog elküldeni, második körben urológushoz. Oda nem is kell, hogy küldjön, elmehetsz beutaló nélkül.
2023. szept. 16. 00:57
 8/16 anonim ***** válasza:
82%
Pszichés is lehet.
2023. szept. 16. 07:28
 9/16 anonim ***** válasza:
75%
Cukorbetegség tünete is a nagyon gyakori pisilés.
2023. szept. 16. 08:55
 10/16 anonim ***** válasza:
De azt megelőzi a nagyon sok vízivás, 9-es. Persze, attól még kell egy labor vér, vizelet).
2023. szept. 16. 12:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!