Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Flector port mivel igyam?

Flector port mivel igyam?

Figyelt kérdés
Napi 3x1 flectort írt fel az orvos, és jól is hat, de már attól hányingerem van hogy csak rágondolok az ízére... Most így 3. nap már ott tartok hogy nem bírom meginni öklendezés nélkül. Próbáltam gyógyszertáros tanácsára teába tenni, de úgy még rosszabb volt mint simán vízben. Valakinek valami ötlet hogy mibe tudnám tenni ami elnyomná az ízét?
2023. szept. 10. 17:30
 1/3 Zcom09 ***** válasza:
Én egy kevés vízbe (2-3 korty) tettem bele sok cukorral, majd az orromat befogva gyorsan megittam. Így is elég rossz az íze de legalább a cukor ad egy erős édes ízt ami legalább valamennyire elfedi. Utána meg még lehet inni egy pohár vizet vagy teát hogy lemossa az a maradékot.
2023. szept. 10. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Én fél-egy deci vízzel, és pici mézzel szoktam. Utána pedig egy kocka csokit vagy valami ilyesmit szoktam ami elnyomja az íz maradékát.
2023. szept. 10. 17:43
 3/3 anonim válasza:
Naturan vízzel, nekem bejön hogy mentolos hatású, de csínján vele mert majkárosito hosszútávon
2023. szept. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!