Jó és olcsó láz- és fájdalomcsillapítók?
Mióta az eszemet tudom algopyrint szedünk, de egy 10 db-os doboz már több mint 2ezer Ft.
Vasárnap költözök koleszba, és így hogy már magamnak veszem és egyenlőre nincs munkám egy ici-picit sokallom amit elkérnek érte.
Szóval bárki, aki esetleg olyat használ ami olcsóbb de ugyanolyan jóa hatása?
Nem baj, ha nem ugyanaz a hatóanyaga mint az algopyriné.
Algopyrin elérhető Optalgin és Metapyrin néven is ugyanolyan kiszerelésű, olcsóbb.
A 2000 Ft-os No-Spa (tudom, görcsoldó) pl. ugyanolyan kiszerelésben Drotaverin-Chinoin néven 800 Ft. Múltkor azt vettem, húzta is a picsáját rendesen a gyógyszertári asszisztens, hogy nem a több, mint dupla áru gyógyszert kérem.
Egy gyógyszer lehet olcsó ha nem használ semmit. Sajnos mindig a drágának van hatása. Az elején én is mindig a legolcsóbbat kerestem, de azok nem használtak eléggé.
Lehet csak nekem nem használt nem akarom leminősíteni az olcsó gyógyszert lehet valakinek segít, de nekem nem
Megvettem a flektor fájdalomcsillapítót szinte azonnal elmúlt a fájdalom. Csak pár perc kellett. Jó fejfájásra, mestruációs fájdalomra, torokfájásra stb. Próbáld ki a flektort nem fogod megbánni.
Érdekes valaszok született itt.
Itt látszik sajnos, hogy mennyire tudatlanok az emberek...
Az algopirin hatóanyaga a metamizol nátrium, ami pl az Algozone-ban is van.
Az Algopirin 3000 ft, az Algozone az 500 ft.
A nospa hatóanyaga a drotaverin.
Nospa 2700 ft, a drotaverin chinoin pedig 1200 ft.
Ugyanaz az van benne.
Aki azt mondja hogy érzi a 2 közti különbséget, az úgy hívjuk hogy placebo hatás.
Nem olyan nehéz a netet használni.
Próbáljatok ki.
Egy vegyészmérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!