Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jó és olcsó láz- és fájdalomcs...

Jó és olcsó láz- és fájdalomcsillapítók?

Figyelt kérdés

Mióta az eszemet tudom algopyrint szedünk, de egy 10 db-os doboz már több mint 2ezer Ft.

Vasárnap költözök koleszba, és így hogy már magamnak veszem és egyenlőre nincs munkám egy ici-picit sokallom amit elkérnek érte.

Szóval bárki, aki esetleg olyat használ ami olcsóbb de ugyanolyan jóa hatása?

Nem baj, ha nem ugyanaz a hatóanyaga mint az algopyriné.

2023. aug. 29. 22:59
 1/5 anonim ***** válasza:
89%

Nekem ezt ajánlották a gyógyszertárban;

[link]

2023. aug. 29. 23:47
 2/5 anonim ***** válasza:
89%

Algopyrin elérhető Optalgin és Metapyrin néven is ugyanolyan kiszerelésű, olcsóbb.

A 2000 Ft-os No-Spa (tudom, görcsoldó) pl. ugyanolyan kiszerelésben Drotaverin-Chinoin néven 800 Ft. Múltkor azt vettem, húzta is a picsáját rendesen a gyógyszertári asszisztens, hogy nem a több, mint dupla áru gyógyszert kérem.

2023. aug. 30. 01:13
 3/5 anonim ***** válasza:
45%

Egy gyógyszer lehet olcsó ha nem használ semmit. Sajnos mindig a drágának van hatása. Az elején én is mindig a legolcsóbbat kerestem, de azok nem használtak eléggé.

Lehet csak nekem nem használt nem akarom leminősíteni az olcsó gyógyszert lehet valakinek segít, de nekem nem

Megvettem a flektor fájdalomcsillapítót szinte azonnal elmúlt a fájdalom. Csak pár perc kellett. Jó fejfájásra, mestruációs fájdalomra, torokfájásra stb. Próbáld ki a flektort nem fogod megbánni.

2023. aug. 30. 07:04
 4/5 anonim válasza:
100%

Érdekes valaszok született itt.

Itt látszik sajnos, hogy mennyire tudatlanok az emberek...

Az algopirin hatóanyaga a metamizol nátrium, ami pl az Algozone-ban is van.

Az Algopirin 3000 ft, az Algozone az 500 ft.

A nospa hatóanyaga a drotaverin.

Nospa 2700 ft, a drotaverin chinoin pedig 1200 ft.

Ugyanaz az van benne.

Aki azt mondja hogy érzi a 2 közti különbséget, az úgy hívjuk hogy placebo hatás.

Nem olyan nehéz a netet használni.

Próbáljatok ki.

Egy vegyészmérnök

máj. 30. 08:09
 5/5 horvathmisi81 válasza:
100%
Panalgorin. 😉😉
júl. 10. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!