Mitől éghet és szurhat két ujjam délután óta?
Figyelt kérdés
Délután paprikákat (nem erőseket) vágtam fel, és közben elkezdett égni az egyik ujjam,ki is piroslott és utána a mellette lévő ,órákon át égett és szúrt,mitől lehet ez,allergiás lehetnék az átlagos paprikára? Eddig megfogtam és sose volt ilyen2023. aug. 26. 23:51
1/2 anonim 

válasza:

A nem erős paprika is okoz ilyen tüneteket. Én is jártam már így. De nem mindig, változó. Pár óra, és elmúlik.
2/2 anonim 

válasza:

Tobbszor hallottam, lattam ilyet. Kimondottan nem csipos paprika lecsoba vadosasa utan emberek bore csipett. Nekik amugy semmi gondjuk nincs a paprikaval, es elszigetelt eset volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!