A nílusi láz lesz az új covid?
Van most ugye ez a tigrisszúnyog. Jelenleg, aki a 16.,22.kerületben vagy Szegeden 1 napnál többet tartózkodott, nem adhat vért, mert szúnyogunk ott garázdálkodik.
Ez a szúnyog még a covidnál is intelligensebb! Nem csak a kerületeket ismeri, hanem arra is ügyel, hogy csak olyat csípjen, aki már legalább 24 órája ott van.
Tehát, ha én a 11.kerületből átugrom egy barátomhoz grillezni a szomszédos 22.-be, és sz@rrá csípnek a szúnyogok, akkor nyugodtan adhatok, hisz időben elhagytam a veszélyes területet 🤦🏽♀️
Mire jó ez az újabb hiszti? Nem félünk elég jól a háborútól? Vagy elfogyott a görög ABC és nincs újabb, minden eddiginél veszélyesebb covid variáns?🤔
Mivel a fertőződés teljesen másként zajlik, nem, nem lesz az.
Egyébként biztos érezném a kérdésed poénfaktorát, ha a nagybátyám 7 éve nem ebbe halt volna bele.
"Ez a szúnyog még a covidnál is intelligensebb! Nem csak a kerületeket ismeri, hanem arra is ügyel, hogy csak olyat csípjen, aki már legalább 24 órája ott van."
Hát, az biztos hogy beléd nem sok intelligencia szorult, ha még olyan alapvető fogalmakat sem ismersz mint esély vagy arány vagy épp valószínűség.
#6!Ismerek. Ha fertőzött vagyok és úgy adok vért, pont nulla a jelentősége annak, hogy 1millióból vagyok én az az 1, aki fertőzött, vagy kettőből😉Ez meg nem matematika, hanem a valóság.
Ez kb.olyan, mintha nem vizsgálnák be a vért, hanem megkérdeznék, homoszexuális és/vagy intravénás droghasználó-e, mert, ha igen, akkor nem adhat, hisz nagyobb eséllyel HIV+.
Tehát hogy elővigyázatosságból nem adhatsz vért = hiszti meg covid?
Mire jó ez az ostoba provokáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!