Megfáztam a buszon! Folyik az orrom! Mit csináljak, hogy SOS elmúljon?
Fújjam folyamatosan? Vagy ne?
Azt írja a net: Meleg tea, forró leves
Így nálam (a lakásban nincs légkondi) jelenleg 32 fok van. Forró levest, teát a legkevésbé sem kívánok.
Bekapcsolom a ventillátort, elkezd még jobban folyni az orrom.
Segítsetek!! Nem akarok még rosszabbul lenni.
Most ezt nem egészen értem, pálinka?
El akarom kerülni a lázt!
Már a végtagjaim is fájnak!
Ha a végtagjaid is fájnak, akkor az lehet, hogy komolyabb betegség lesz.
Nem kell forró teával kínoznod magad. Viszomt tolj be minden lehetséges vitamint amid van otthon (C, D, Multi, echinacea, grapefruit cseppek, méz, Béres cseppek) és egyél sok gyümölcsöt/zöldséget. Vacsira pirítós fokhagymával vagy vöröshagymás zsíros kenyér. És igyál sok vizet. A ventillátort meg kapcsold ki, mert az arcüregnek nem jó ilyenkor. Esetleg tegyél magadra csukló borogatást, ha azt úgy érzed, jólesik.
Jobbulást.
a pálinka csak torokfájás és gyomor/bélbajok esetén használ.
Az orrfolyásra nem lesz jó.
Teljesen biztosan a buszon fáztam meg. Nem járok olyan helyekre ahol van légkondi, fixen vagyok a hőségben, de ezen a járaton tegnap reggel nem hogy légkondi volt, hanem fagy. Ahogy felszálltam rögtön megcsapott. Már tegnap délután éreztem hogy valami nem oké.
Aztán sajnos ma reggel is ezzel a busszal kellett menjek, és néhány órával később már ki voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!