Ha a moziba rossz a wc és irtóra pisilnom kell mit tegyek!? 19L
Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 18:02
1/36 anonim válasza:
Kéredzkedj be a dolgozói vécébe.
2/36 anonim válasza:
Menj a férfibe, vagy igen, a dolgozóiba.
És jelezd a problemát az információs pultnál, lehet nem is tudnak róla.
De nem igazán értem ezt az életképtelenséget. Komolyan ott vagy egyes egyedül egy moziban és senki nincs, aki választ adna?
3/36 anonim válasza:
Melyik wc rossz, csak a női vagy a férfi is? Le van-e zárva? Honnan derül ki, hogy rossz?
Ha férfi wc működik, akkor menj oda.
Vagy ha mindkettő rossz, de nincs lezárva, akkor csak menj be.
4/36 anonim válasza:
Ez valami iklódbördöcei kertmozi, ahol egyetlen koedukált klotyó van???
5/36 A kérdező kommentje:
De kérdeztem azt mondták a férfi férfi a dolgozói dolgozói ők nem tehetnek róla h a női elromlott megvan rendelve az alkatrész. Tudtam róla kivolt irtva h rossz!
2023. aug. 21. 19:47
6/36 A kérdező kommentje:
Írva
2023. aug. 21. 19:47
7/36 A kérdező kommentje:
Az ajtóra van kiirva h rossz
2023. aug. 21. 19:48
8/36 A kérdező kommentje:
Régebbi mozi
2023. aug. 21. 19:48
9/36 anonim válasza:
"azt mondták a férfi férfi"
Attól még bemehetsz, az csak javaslat, hogy oda férfiak menjenek be inkább. Vagy őrök őrzik, hogy kik mehetnek be?
Ha megszólnak bent, mondd azt, hogy a női elromlott.
10/36 A kérdező kommentje:
Jó de nem akartam így inkább kibirtam azt a 2 órás filmet majd berontottam a pláza wc-re
2023. aug. 21. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!