Mi lesz ha valaki energiaitallal keveri a vodkát és mellé kannaboidot szív/?
XD nokedli vagy
Tapasztalj
Mi semmi
Ha nemvagy “jàrtas”akkor a ganja megborít miután màr beittál…
Lehet pont attol fogsz rókázni se ezt mind te tudod magadrol hogy ma kezded a dolgot vagy már nem ma kezdted..
Én 10éve szivok..
Régen ittammis rendesen aztán az ivás abbamaradt jobbanesik egy jó kis lazulás chillelés mint a bebaszás meg a szarás..szerintem vagy igyál vagy szívjál
Haviszont orbitális ivászat a cél akkor egy kis speed nemárt aztán másnapra hogy eltudj aludni rendesen jólesz az a joint
Pf miért ugrana ki???
Ha valamiben nincs semmi tapasztalatod (se negativ se pozitiv) akkor szerinted a saját
Véleményed/gondolatod akkor igaz is?
Ha meg valaki kiugrik a 7ről az nem a ganjátol se nem az alkohol tol pláne nem a kettő keverékétől lesz
Ezé mondom hogy semmi szintetikus szart nem kell fogyasztani és 120%hogy nem lesz baj hidd el nagyonis jól tudom mit beszélek.. az amikor valaki aztmondja hogy füvezett és ivott és pl kiugrott az ablakon aazt nekem senki ne merje mondani hogy a fűtöl és az alkohol miatt…
:D dühösen?
Lehet..mert rohadtul felbasz amikor valaki olyan témában okoskodik amihez köze nincs..
a másik dolog ami felhúz az meg a cannabis ócsárolása mert nekem valahogy ez látszik ki a sorokbol…
Ami meg megint egy tévhit kérdező barátom a te részedről hogy
Aki szív az egy “holtnyugodt zombi” na arrol nem beszélve hogy a tolerancia az egekben igy hogy én aztmondjam hogy na beszívtam hát oda a komolyabb cucc kell nem csak egy sima joint :D
Szoval ja összegezve igen dühít a hülyeség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!