Zsibbadt már így másnak is a keze?
Figyelt kérdés
Hajnalban arra éberdtem hogy a kezem a fejem fölött van és válig az egész kezemet egyáltalán nem érzem. Mégcsak arréb rakni sem tudtam. Persze kifolyt belőle a vér (vagy nem tudom) és félpercmúlva már megint éreztem és tudom hogy ha ez ritkán fordul elő akkor nem betegség csakkíváncsi vagyok hogy volt-e ilyen már másnak is mert elég fura érzés.2010. okt. 15. 21:00
1/5 anonim válasza:
nekem nagyon sokszor zsibbadnak a tagjaim, van h combtól lefelé, vagy egyszerűen csak a kisujjam:S am rossz a vérkeringésem, de nálad ez nemhiszem, h fennál, egyszerűen elaludhattad a kezedet 16/L
2/5 anonim válasza:
szia! Nekem szokott lenni ilyen. Először nagyon megijedtem, de már megszoktam. Azt hittem először, hogy álmodok, és nem is az én kezem. Vissza szoktam "masszírozni" bele az életet.
3/5 anonim válasza:
nekem olyan volt, hogy reggel éredéskor magam alatt találtam a karom és nem tudtam mozgatni,
nem éreztem vele (pedig a másik kezemmel csipkedtem is), csak enyhe zsibbadást.
Még meg se tudtam mozdítani és a másik kezemmel kellett mozgatnom, de 2 perc alatt felébredt ő is cak a zsibbadás tartott még pár percig.....
4/5 anonim válasza:
Ilyenkor a valto furdo tesz jot es a masszirozzas!
5/5 anonim válasza:
nekem is volt már ilyen,nagyon durva volt,kb ugy éreztem magam mint amikor a harry potter filmbe valakinek eltört a karja,és nem jó varázsigét használtak,és eltűnt a csontja:D
nagyon duuurva ilyenkor:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!