Ki áll a golyós és ki a fújós dezodor mellett és miért?
12-es végre a lényeget mondja.
Vannak az izzadásgátlók, azokban aluminiumsó van, az eltömíti a pórusokat (azért nem izzadsz). Rákkeltő hatású lehet.
És vannak a dezodorok, amik nem izzadásgátlók, mondjuk azt rájuk, hogy némiképp elrejtik a szagokat, viszont nincs bennük aluminiumsó.
Én nem is választhattam, hogy izzadásgátlót vagy dezodort használjak, mert az izzadásgátlókat nem bírom. (A szervezetem nagyon jelez, ha vmit nem bír.) Ezért dezodort használok, abból van itthon fújós és golyós. Stiftben is volt. A fújósat használom, mértékletesen. Muszáj, mert ha azt sem használom, akkor büdi vagyok. :)
Van még egy olyan "kence", ami becsapós, mert a neve hasonlít az aluminiumsóra, de valójában semmi köze hozzá. Ammonium Alum-nak hívják: [link] . Ez egy ilyen kristályos cucc, általában (vagy talán mindig) egy golyós dezodorhoz hasonlító "tégelyben" van, be kell vizezni és úgy felvinni. Nekem semmit nem csinált.
És van még az a megoldás, hogy hintőport összekeversz a kezedben egy pici vízzel és azt kened fel. Ez tök jó megoldás, szoktam használni. A hintőpor lehet illatosított is, nekem levendulás van. Annyi a macera vele, hogy amikor a kezedben kikevered, akkor minden hintőporos/hintőporos és vizes/vizes lesz. :) A hónaljat nem fogja meg igazán, tehát nem leszel ott fehér.
És igen, az izzadásgátlókat megtalálták mellrákos nők rákos szöveteiben nagyon nagy százalékban. Szóval bazira nem mindegy, hogy miket kensz, fújsz, pumpálsz, golyózol magadra.
13 voltam
18
Hat en ezen nagyon neznek ha mondjuk egy buliba lenne es ilyet hallok messze es csajokkal vagy korbeveve de hat valaki ezt szereti valaki az uborkat. Annyi mindent szedtek mar ki orvosok vaginabol, belrendszerbol. Mozgo elo megolajazott haltol kezdve gilisztak meg tobb beolajozott almat de annyit.. fu bmeg.. amit en hallottam.
"És igen, az izzadásgátlókat megtalálták mellrákos nők rákos szöveteiben nagyon nagy százalékban."
* Nah, szóval nyilván nem az izzadásgátlókat találták meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!