3-4 hete lövetett füllyuk beforrhat még?
Figyelt kérdés
Sajnos be kellett látnom, nem jó helyen van, soha nem fog tetszeni, pedig nagyon örültem neki elsőre. Tegnap kivettem, de a belövés óta már majdnem 4 hét is eltelt. Tudom, sokáig vártam vele... Van rá esélyem, hogy beforr még így felnőtt korban? 36L2023. aug. 15. 07:15
1/3 anonim válasza:
Persze. Egy pici nyoma lehet, hogy marad, de semmi látványos.
Nekem egy rosszul szúrt lyuk folyton begyulladt, minden baja volt, kb. 4-5 hónapig szenvedtem vele, mire feladtam, és kivettem belőle mindent. Szinte nyomtalanul begyógyult. Ha odanyúlok, én ki tudom tapintani, hogy volt ott valami, de ránézésre semmi nem látszik.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon bízom benne hogy beforr, úgy bánom hogy nem előbb vettem ki, pedig az elejétől vacilláltam kb minden nap. Az egyik ráadásul érzékenyebb, és elég nagy "csomó" is van benne a másikhoz képest. Ez lelappadhat benne? Belekaptam pár napja, lehet azért duzzadt meg benne a csomó?
2023. aug. 15. 07:30
3/3 anonim válasza:
Persze, beforr. Nekem több éves lyuk is beforrt, mikor nem raktam bele fülbevalót vagy egy évig. 4 hét az semmi, az rövidebb idő alatt beforr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!