Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 3-4 hete lövetett füllyuk...

3-4 hete lövetett füllyuk beforrhat még?

Figyelt kérdés
Sajnos be kellett látnom, nem jó helyen van, soha nem fog tetszeni, pedig nagyon örültem neki elsőre. Tegnap kivettem, de a belövés óta már majdnem 4 hét is eltelt. Tudom, sokáig vártam vele... Van rá esélyem, hogy beforr még így felnőtt korban? 36L

2023. aug. 15. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze. Egy pici nyoma lehet, hogy marad, de semmi látványos.

Nekem egy rosszul szúrt lyuk folyton begyulladt, minden baja volt, kb. 4-5 hónapig szenvedtem vele, mire feladtam, és kivettem belőle mindent. Szinte nyomtalanul begyógyult. Ha odanyúlok, én ki tudom tapintani, hogy volt ott valami, de ránézésre semmi nem látszik.

2023. aug. 15. 07:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon bízom benne hogy beforr, úgy bánom hogy nem előbb vettem ki, pedig az elejétől vacilláltam kb minden nap. Az egyik ráadásul érzékenyebb, és elég nagy "csomó" is van benne a másikhoz képest. Ez lelappadhat benne? Belekaptam pár napja, lehet azért duzzadt meg benne a csomó?
2023. aug. 15. 07:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, beforr. Nekem több éves lyuk is beforrt, mikor nem raktam bele fülbevalót vagy egy évig. 4 hét az semmi, az rövidebb idő alatt beforr.
2023. aug. 15. 07:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!